Laajenna Netflixin valikoimaa helposti!

Laajenna Netflixin valikoimaa helposti!

Viime aikoina suoratoistopalvelujen käyttö on kasvanut räjähdysmäisesti. Monille meistä onkin jo tullut eteen tilanne, ettei Netflixistä enää meinaa löytyä uusia sarjoja katsottavaksi. Mikä siis avuksi?

Lähes kaikissa suoratoistopalveluissa joidenkin sarjojen ja leffojen katselu on mahdollista vain tietyillä alueilla. Monet sarjat siis voivat olla näkyvillä esimerkiksi vain USA:n markkinoilla, mutta eivät Euroopassa. Maarajoitusten myötä suomalaisten Netflix-tarjonta on merkittävästi USA:a suppeampi: USA:ssa Netflixin valikoimista löytyy sarjoja useita tuhansia enemmän kuin Suomessa.

Suoratoistopalvelujen maarajoitukset on kuitenkin yllättävän helppoa ohittaa. Ratkaisu asiaan on VPN-yhteys. VPN-yhteyden avulla voit valita sijaintisi virtuaalisesti, jolloin verkkosivustot ja palvelut eivät näe oikeaa IP-osoitettasi, eivätkä näin ollen voi selvittää oikeaa sijaintiasi. Saadaksesi näkyviin esim. USA:n palvelujen näkymän, valitset vain IP-osoitteesi sijainniksi USA:n ja palvelut ovat käytössäsi – olettaen, että VPN-palvelusi tukee tätä ominaisuutta.

Mikä VPN kannattaa valita?

VPN-palvelua valitessa kannattaa olla tarkkana. Netissä mainostetaan monia ilmaisia VPN-palveluja, mutta näissä tietoturva ei välttämättä ole aina kunnossa. Paras vaihtoehto onkin vertailla VPN-palvelut ensin luotettavalla sivustolla, lukea näistä käyttäjien kokemuksia, ja valita maksullinen palvelu.

Yksi maailman suosituimpia ja luotettavimpia VPN-palveluja on NordVPN, jonka hinta on vuoden tilausjaksolla vain muutamia euroja kuukaudessa. Lisäksi palvelussa on 30:n päivän rahat takaisin -takuu – palvelun testaaminen onnistuu siis riskittä. Palvelu myös tukee täysin Netflixiä.

Markkinoilta löytyy edellä mainitun lisäksi myös useita muita laadukkaita ja luotettavia VPN-palveluita. Yhteistä luotettavissa toimijoissa on kuitenkin yksi asia: niistä joutuu maksamaan. Ilmaista VPN-palvelua ei kannata käyttää, tai käytöstä voi joutua pahimmillaan maksamaan kovan hinnan oman yksityisyyden kustannuksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *