Liit­ty­mä­ver­tai­lu voi säästää sinulta kym­me­niä euroja vuo­des­sa

Liit­ty­mä­ver­tai­lu voi säästää sinulta kym­me­niä euroja vuo­des­sa

Puhelinliittymä on lähes välttämätön kuluerä, joka syö helposti satoja euroja vuodessa. Monilla meistä on kuitenkin liittymä, jonka ominaisuuksista emme välttämättä ole edes tarkalleen perillä.

Liittymä ostetaan monesti kauppakeskuksen ständiltä, ja monet eivät päivitä liittymäänsä moneen vuoteen. Liittymästä tulee maksettua helposti liikaa – yhden kuukauden kohdalla ero ei välttämättä tunnu suurelta, mutta jo 15 euron säästö kuukaudessa tuo vuositasolla 180 euron säästön.

Liittymät kannattaa vertailla säännöllisesti

Operaattorien liittymätarjoukset vaihtuvat tiheään tahtiin, ja edes liittymien nimet eivät yleensä pysy kovin pitkään samoina. Samalla muuttuvat yleensä myös liittymien sisältö sekä hinnat. Nopeasti muuttuvien liittymäpakettien vuoksi liittymät kannattaakin vertailla säännöllisesti, ja tarjoukset kannattaa tarkastaa yleensä ainakin pari kertaa vuodessa.

VertaaLiittymä.net -sivusto kerää Suomen suosituimpien operaattorien viimeisimmät liittymätarjoukset samalle sivustolle, ja voit helposti vertailla eri operaattorien liittymiä ja ominaisuuksia keskenään.

Liittymien vertailu ja tilaaminen netistä on monille meistä mukavampi tapa päivittää liittymä kuin liittymätarjouksen miettiminen ostoskeskuksessa. Netissä eri liittymien ominaisuuksien ja hintojen vertailu onnistuu helposti, eikä päätöstä uuden liittymän tilaamisesta tarvitse tehdä kiireessä.

Liittymän vaihtaminen on yllättävän helppoa

Puhelinliittymän vaihtaminen on nopea toimenpide: voit tilata uuden liittymän netissä muutamassa minuutissa, ja uuden operaattorin sim-kortti toimitetaan sinulle postitse. Vanhaa liittymää ei tarvitse erikseen irtisanoa, vaan uusi operaattorisi irtisanoo vanhan liittymän automaattisesti. Ainoa poikkeus tähän on määräaikainen liittymä, jota ei pysty irtisanomaan kesken sopimuskauden. Uutta liittymääsi ostaessa onkin hyvä huomioida, ettei määräaikaista sopimusta kannata ottaa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *